2017-2018 Dönemi Değişimine Hak Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine!

2017-2018 Akademik Yılı Yerleştirme sonuçlarına göre aşağıda belirtilen kurumlara yerleşen öğrencilerimizden GÜZ DÖNEMİ‘ni tercih edenler için bilgilendirmedir. Diğer öğrencilerimiz için daha sonra bilgilendirme yapılacaktır.

CHUNGNAM NATIONAL UNIVERSITY:

Chungnam Natıonal University’ye GÜZ DÖNEMİnde gidecek olan öğrencilerimizin karşı kuruma gerekli dokümanları iletmeleri için son gün 1HAZİRAN2017 olarak bildirilmiştir. İlgili belgeler ve iletişim kişisinin bilgileri e-posta adreslerinize iletilecektir. Karşı kurumun istediği belgeleri hazırlarken karşı kurumdan bilgi almanız gerekmektedir.

Öğrenim protokollerini Ağustos ayında hazırlamanız gerekmektedir. Çünkü karşı kurumun ders programları Ağustos ayında açıklanacak bilgisi tarafımıza iletilmiştir.

Son gün olan 1 Haziran2017’yi lütfen iki ülke arasındaki saat farkını göz önüne alarak değerlendiriniz.

INTERNATIONAL ISLAMIC UNIVERSITY OF MALAYSIA:

Kurumun güz dönemi değişim öğrencileri için evrak gönderme süresinin 1Mayıs 2017 tarihinde sona erdiği bildirilmiştir. Koordinatörlük olarak ek süre talebinde  bulunduk. Ancak Malezya’ya giden öğrencilerin vize işlemleri 4-5 ay kadar sürebildiği için güz dönemini tercih eden öğrencilerimizin Bahar dönemine geçmeleri gerekebilir. Karşı kurumdan konuyla ilgili yanıt gelir gelmez e-posta yoluyla tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.

KANGWON NATIONAL UNIVERSITY:

Kurumdan henüz akademik takvim ve prosedür bilgisi gelmemiştir. Ancak gerekli evrak bilgisi gelir gelmez bu kurumu GÜZ DÖNEMİ’nde tercih eden öğrencilerimize e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.

PUTRA MALAYSIA UNIVERSITY:

Karşı kurum gerekli belgeleri, güz dönemini tercih eden öğrencimize göndermiştir. Karşı kurumun istediği belgeler tamamlanıp öğrencimiz tarafından kendilerine iletildikten sonra öğrenim protokolü hazırlama aşamasına geçilecektir.

24/05/2017