2017-2018 Dönemi Mevlana Değişim Programı Yerleştirme Sonuçları

-Koordinatörlüğümüz puan ve kontenjanlar doğrultusunda tüm talepleri değerlendirmiş ve yerleştirme işlemlerini tamamlayarak sonuçları Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına iletmiştir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından taleplerin tamamı incelenmiş ve onaylanan talepler tarafımıza ulaşmıştır. Yerleştirme sonuçları şeklinde aşağıda göreceğiniz bu sonuçlar kesin sonuçlardır.

Listede ismi olan öğrencilerin ve öğretim üyelerinin  programdan vazgeçmeleri durumunda feragat dilekçesini doldurup imzalayarak 5 Mayıs 2017  tarihine kadar  şahsen koordinatörlüğümüze gelerek veya mevlana@istanbul.edu.tr adresinden e-posta yoluyla tarafımıza ulaştırmaları gerekmektedir. İmzasız dilekçeler geçersiz sayılacaktır.

**Belirtilen süre içerisinde feragat dilekçesini tarafımıza ulaştırmayanlar, programdan mazeretsiz vazgeçmiş sayılırlar ve takip eden 2 yıl Mevlana Programı’ndan faydalanamazlar.

Listede ismi olan ve programdan yararlanmak isteyen öğrencilerin ve öğretim üyelerinin  ise dönem belirtme dilekçelerini, doldurup imzalayarak 5 Mayıs 2017 tarihine kadar  şahsen koordinatörlüğümüze gelerek veya mevlana@istanbul.edu.tr adresinden e-posta yoluyla tarafımıza ulaştırmaları gerekmektedir. İmzasız dilekçeler geçersiz sayılacaktır.

** Belirtilen süre içerisinde dönem belirtme dilekçesini tarafımıza ulaştırmayanlar, programdan mazeretsiz vazgeçmiş sayılırlar ve takip eden 2 yıl Mevlana Programı’ndan faydalanamazlar.

Belgeler

Feragat Dilekçesi için lütfen tıklayınız.

Dönem Belirtme Dilekçesi için lütfen tıklayınız.

*Lütfen dilekçelerinizi bilgisayar ortamında doldurunuz.

**Dönem belirtme dilekçesinde güz veya bahar dönemlerinden birini tercih ediniz.

*** Siz öğrencilerimize hizmet verebilmek için belirlediğimiz ve duyurusunu daha önce yapmış olduğumuz  ofis çalışma gün ve saatlerine uymanızı önemle rica ederiz.

Mevlana Ofisi Görüşme Günleri:

Salı-Çarşamba

Saat Aralığı: 10.00-12.00/ 13.30-16.00

Feragat ve Dönem Belirtme işlemleri sonrasında yedek öğrenci uygulamasının yapılıp yapılmayacağı ve programdan faydalanacak öğrenciler ve öğretim üyeleri için yapılması gereken işlemler yine web sitemizde duyurulacaktır.

2017-2018 dönemi burs tutarlarını da kapsayan YÖK Yürütme Kurulu kararını görmek için lütfen tıklayınız.

İlgili kararda belirtilen bölgelerdeki ülkeleri görmek için lütfen tıklayınız.

2017-2018 Dönemi için Mevlana Değişim Programı kapsamında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanan yerleştirme sonuçlarını görmek için lütfen tıklayınız.

20/04/2017