2016-2017 Güz Dönemini Tercih Eden Öğrencilerimizin Dikkatine!

Sevgili Öğrencilerimiz,

Güz döneminde değişimi gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizin ne yapması gerektiği ile ilgili detaylı bilgilendirme metnidir. Lütfen her satırı dikkatlice okuyunuz!

1-Pukyong National University ve Yarmouk University isimli kurumlara yerleşen ve güz dönemini tercih eden öğrencilerimizin, karşı kurumlarla yaşanan iletişim sorunları nedeniyle, bahar dönemini tercih etmesi gerekmektedir. Lütfen tarafımıza bahar dönemini tercih ettiğinize dair imzalı dilekçenizi iletiniz.

2-Shiraz University için bağlantı kurabilen öğrencilerimiz işlemlerini devam ettirebilirler. Bağlantı kurma problemi yaşanmaya devam ediyorsa bu kurumu güz dönemi için tercih eden öğrencilerimizin de bahar dönemini tercih etmesini öneririz.(Karşı kurumdan bahar döneminde değişim gerçekleştirilmemesi yönünde resmi bir bildirim bulunmamaktadır)

3-Karşı kurumla bağlantı sorunu yaşamayan öğrencilerimizin ilgili kurumlarla iletişime geçip güz dönemi ders programlarını almaları, öğrenim protokolünü kendi bölümlerindeki koordinatörleriyle, ders eşleştirme yoluyla doldurmaları ve öğrenci başvuru formuyla birlikte (imzalatılmış bir şekilde) koordinatörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.Koordinatörlüğümüz bu belgeleri imza için karşı kuruma iletecektir. Bu aşamada karşı kurumdan kabul belgesi de istenecektir. Her öğrencimizin karşı kurumdaki koordinatörünün iletişim bilgileri, öğrencimizin başvuru esnasında koordinatörlüğümüze belirttiği e-posta adresine gönderilecektir. Lütfen işlemlerinizi hızlandırınız. Öğrenim protokolü ve Başvuru formu belgelerinin Koordinatörlümüze en geç 19.08.2016 tarihinde teslim edilmesi gerekmektedir.

4-Ürdün Üniversitesi’ne Güz Döneminde gidecek olan öğrencilerimiz için Ürdün Üniversitesi Mevlana Koordinatörlüğünden tarafımıza iletilen bilgilendirme dokümanı için lütfen tıklayınız.(Ders seçimleriniz için bu dokümandan faydalanmanızı öneririz.)

5-Bahar Dönemini tercih eden öğrencilerimiz için (Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi’ni tercih edenler hariç) Ekim 2016 itibariyle yeni bir bilgilendirme yapılacaktır. Belirtilen tarihe kadar bu öğrencilerimiz için bir işlem yapılmayacaktır.

7- İlgili Dokumanlar:

Ders Dönemindeki Öğrencilerimiz İçin Öğrenim Protokolü Örneği