Malezya’ya Gidecek Olan Öğrencilerimiz için Bilgi (19.07.2016)

Sevgili arkadaşlar,

Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Mevlana Koordinatörlüğünden mesajınız var, (mesajı dilimize çevirdik ancak gerekli belgeler listesini özellikle çevirmedik):

-Bize gelecek olan öğrencilerinizin bahar dönemini tercih etmeleri gerekmektedir. Gelecek olan öğrencilerin vize işlemlerini biz gerçekleştireceğimiz için bu işlemler güz dönemine yetişmeyecektir. Ayrıca öğrencilerinizin bize göndereceği belgeler aşağıdadır:

VISA

For Incoming students (to IIUM) all students are required to submit these followings documents:

1) Copy of Valid International Passport (all pages including the blank page) – the validity of passport should be more than 6 months, it must in SCANNED COPY, not captured by mobile phone etc
2) Latest passport size photos with blue background
3) Latest Academic Transcripts (in English)
4) Certification Letter from Home University (in English)
5) Proof of Sponsorship (in English)
6) Latest Curriculum Vitae (CV)
7) Research Proposal (for Postgraduate student only)
8) Schedule Time Table (as attached) (for postgraduate student only)
9) IIUM Inbound Student Application Form (as attached)- must be in type written format (CLICK HERE FOR THE FORM)

Please take note that the students need to have VISA APPROVAL LETTER (VAL) to enter Malaysia. All exchange students are not allowed to enter Malaysia using SOCIAL VISA.

WAN SYARINAR WAN IBRAHIM (Ms)

Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Mevlana Koordinatörü

19/07/2016