2016-2017 Dönemi Mevlana Değişim Programı Yerleştirme Sonuçları(03.07.2016)

Lütfen, adım adım, yapılması gerekenleri inceleyiniz ve gerçekleştiriniz. Listede isminiz varsa, aşağıdaki adımlar arasından mutlaka yapmanız gereken bir şey vardır.

Açıklamalar

-Koordinatörlüğümüz puan ve kontenjanlar doğrultusunda yerleştirme işlemlerini tamamlayarak sonuçları Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına iletmiştir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı da bütçe taleplerimizi inceleyerek bütçe talebini onayladığı başvuruları tarafımıza göndermiştir. Yerleştirme sonuçları şeklinde aşağıda göreceğiniz bu sonuçlar kesin sonuçlardır.

Listede ismi olan öğrencilerin ve öğretim üyelerinin (burslu veya yedek olma durumu fark etmeksizin) programdan vazgeçmeleri durumunda feragat dilekçesini doldurup imzalayarak 22 Temmuz 2016 tarihine kadar  şahsen koordinatörlüğümüze gelerek veya mevlana@istanbul.edu.tr adresinden e-posta yoluyla tarafımıza ulaştırmaları gerekmektedir. İmzasız dilekçeler geçersiz sayılacaktır lütfen bu konuda ısrarcı olmayınız.

**Belirtilen süre içerisinde feragat dilekçesini tarafımıza ulaştırmayanlar, programdan mazeretsiz vazgeçmiş sayılırlar ve takip eden 2 yıl Mevlana Programı’ndan faydalanamazlar.

Listede ismi olan ve programdan yararlanmak isteyen öğrencilerin ve öğretim üyelerinin dönem belirtme dilekçelerini doldurup imzalayarak 22 Temmuz 2016 tarihine kadar  şahsen koordinatörlüğümüze gelerek veya mevlana@istanbul.edu.tr adresinden e-posta yoluyla tarafımıza ulaştırmaları gerekmektedir. İmzasız dilekçeler geçersiz sayılacaktır lütfen bu konuda ısrarcı olmayınız.

** Belirtilen süre içerisinde dönem belirtme dilekçesini tarafımıza ulaştırmayanlar, programdan mazeretsiz vazgeçmiş sayılırlar ve takip eden 2 yıl Mevlana Programı’ndan faydalanamazlar.

Gerekli Belgeler

Feragat Dilekçesi için lütfen tıklayınız.

Dönem Belirtme Dilekçesi için lütfen tıklayınız.

*Lütfen dilekçelerinizi bilgisayar ortamında doldurunuz.

**Dönem belirtme dilekçesinde güz veya bahar dönemlerinden birini tercih ediniz.

*** Siz öğrencilerimize hizmet verebilmek için belirlediğimiz ve duyurusunu daha önce yapmış olduğumuz  ofis çalışma gün ve saatlerine uymanızı önemle rica ederiz.

Dilekçe teslim işlemleri sona erdikten sonra programdan faydalanacak öğrenciler ve öğretim üyeleri için yapılması gereken işlemler yine web sitemizde duyurulacaktır.

2016-2017 dönemi burs tutarlarını da kapsayan YÖK Yürütme Kurulu kararını görmek için lütfen tıklayınız.

İlgili kararda belirtilen bölgelerdeki ülkeleri görmek için lütfen tıklayınız.

2016-2017 Dönemi için Mevlana Değişim Programı kapsamında değişim gerçekleştirmeye hak kazananları görmek için lütfen tıklayınız.

Programdan yararlanmaya hak kazanan öğrencileri ve öğretim üyelerini kutlarız, kazanamayanları önümüzdeki yıl başvuru döneminde tekrar bekleriz.

03/07/2016