2015-2016 Dönemine Ait Mevlana Değişim Programı Başvuru Sonuçları

Gerekli bazı açıklamaları yapmadan önce çok önemli  uyarılarımız var:

1-Lütfen, adım adım, yapılması gerekenleri inceleyiniz ve gerçekleştiriniz. Listede isminiz varsa, aşağıdaki adımlar arasından mutlaka yapmanız gereken bir şey vardır.

2-Alt sekmelerde farklı birimler listelendi.Lütfen başvuru sonucunuzu, bağlı olduğunuz birimin olduğu listede arayınız.

Açıklamalar

Listede ismi olan öğrencilerin ve öğretim üyelerinin programdan vazgeçmeleri durumunda feragat dilekçesini doldurup imzalayarak 26 Haziran 2015 tarihine kadar  şahsen koordinatörlüğümüze gelerek veya mevlana@istanbul.edu.tr adresinden e-posta yoluyla tarafımıza ulaştırmaları gerekmektedir. İmzasız dilekçeler geçersiz sayılacaktır lütfen bu konuda ısrarcı olmayınız.

**Belirtilen süre içerisinde feragat dilekçesini tarafımıza ulaştırmayanlar, programdan mazeretsiz vazgeçmiş sayılırlar ve takip eden 2 yıl Mevlana Programı’ndan faydalanamazlar.

Listede ismi olan ve programdan yararlanmak isteyen öğrencilerin ve öğretim üyelerinin dönem belirtme dilekçelerini doldurup imzalayarak 26 Haziran 2015 tarihine kadar  şahsen koordinatörlüğümüze gelerek veya mevlana@istanbul.edu.tr adresinden e-posta yoluyla tarafımıza ulaştırmaları gerekmektedir.

** Belirtilen süre içerisinde dönem belirtme dilekçesini tarafımıza ulaştırmayanlar, programdan mazeretsiz vazgeçmiş sayılırlar ve takip eden 2 yıl Mevlana Programı’ndan faydalanamazlar.

Gerekli Belgeler

Feragat Dilekçesi için lütfen tıklayınız.

Dönem Belirtme Dilekçesi için lütfen tıklayınız.

Dilekçe teslim işlemleri sona erdikten sonra programdan faydalanacak öğrenciler ve öğretim üyeleri için yapılması gereken işlemler yine web sitemizde 26 Haziran 2015 tarihinde duyurulacaktır.

Önemli not: Listede sizden daha düşük Mevlana puanına sahip bir başka adayın sıralamada sizden üstte olduğunu gördüyseniz; o üniversite, o adayın birinci tercihi, ancak sizin ikinci tercihinizdir ve siz ilk tercihinize yerleşememişsinizdir demektir.

2015-2016 Dönemi için Mevlana Değişim Programı kapsamında değişim gerçekleştirmeye hak kazananlar:

1-Üniversitemizden yurt dışındaki anlaşmamız olan üniversitelere gitmeye hak kazanan öğrenciler listesi için lütfen tıklayınız.

2-Yurt dışındaki anlaşmamız olan üniversitelerden üniversitemize gelmeye hak kazanan öğrenciler listesi için lütfen tıklayınız.

3-Yurt dışındaki anlaşmamız olan üniversitelerden üniversitemize gelmeye hak kazanan öğretim üyeleri listesi için lütfen tıklayınız.

Programdan yararlanmaya hak kazanan öğrencileri ve öğretim üyelerini kutlarız, kazanamayanları önümüzdeki yıl başvuru döneminde tekrar bekleriz.

17/06/2015